sön 05 sep. | Frimis Salonger

Simon & Anton

Simon & Anton

Time & Location

05 sep. 19:00
Frimis Salonger, Frimurareholmen, 703 61 Örebro, Sverige

About The Event

UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM

Vi vet att ni inte kan vänta! Den tidigare utsålda turnén, som av högre makter blev avbruten, kan äntligen återupptas. Vi är glada att kunna presentera framflyttade datum både för vår och höst för Simon & Antons “Uppvigling & förledande av ungdom”. På några datum finns bara ett fåtal biljetter kvar.

Komikerduon Simon Gärdenfors och Anton Magnusson är sannerligen inga främlingar för kontroverser. Med sin fullkomligt kompromisslösa inställning till humor har dom under sina karriärer både byggt upp en trogen skara fans men också en och annan motståndare.Nu är duon äntligen tillbaka för att tillsammans ge sig nu ut på sin största och mest omfattande Sverigeturné med den helt nya föreställningen "UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM". 

Det blir klassisk stand up varvat med en humorshow som bland annat tar sig an livet efter Mr Cool-drevet som kulminerade sommaren 2018 då flera inbokade framträdanden bokades av runtom i landet pga påtryckningar och drev i sociala medier riktade mot involverade komiker, arrangörer men också mot anställda på de olika spelställena.Namnet på föreställningen "UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM" har sitt ursprung i de brottsrubriceringar som följde polisanmälningarna som skedde i kölvattnet av drevet. Samtliga förundersökningarna lades sedan ner i september 2018.

Skulle dessa datum, pga av Folkhälsomyndighetens restriktioner, behöva flyttas fram gäller köpta biljetter alternativt pengarna tillbaka.Föreställningen är ca 90 min inklusive paus. Åldersgräns 18 år.

Share This Event