ons 12 juni | Frimis Salonger

Ricky Rich / Dree Low / Blizzy

Registrering är stängd
Ricky Rich / Dree Low / Blizzy

Time & Location

12 juni 2019 18:30 – 23:00
Frimis Salonger, Frimurareholmen, 703 61 Örebro, Sverige

About The Event

ACAPELLA AGENCY & FRIMIS SALONGER PRESENTERAR

Ricky Rich, Dree Low och Blizzy på Frimis Park 12/6

--

Ricky Rich slog med singlarna "Habibi" och "Min Diamant", och har sedan dess matat ut nya singlar och närvaron topplistan har varit konstant. Nyligen släppte Ricky Rich & ARAM Mafia debutalbumet "Shhh" som innehåller låtar som bland annat "Rika".

Dree Low, som nyligen släppte sin EP "Hasta Mañana 2 " är ett av de hetaste namnen på den svenska hiphopscenen. Med singlar som "Fram", "Kapabel" och "Akhi" har han legat högt på topplistorna senaste veckorna. Dree Low förmåga att kombinera seriösa texter med catchiga melodier leder ofta till allsång.

Blizzy slog igenom 2016 med sin debut EP "Väster om Väster" som innehöll låten "Diva" - en singel som snabbt blev en klassiker. 2017 fortsatte succén med en egen version av Ed Sheerans världshit "Shape Of You" tillsamman med Rigo från Crossfire. Detta följdes upp av Blizzys andra EP, "Djungelblå". Året slutade med 2 ytterligare släpp, "Bad Girl" och Blizzys gästande på remixen av Lamix debutsingel, "Hey Baby".

2018 släpptes debutalbumet "Selfmade" som innehöll singlar som "One In A Milli" och "Onda Ögat" som gästas av Kapten Röd.

Registrering är stängd

Share This Event