fre 11 okt. | Frimis Salonger

Raubtier med Alfahanne och Utmarken

Registrering är stängd
Raubtier med Alfahanne och Utmarken

Time & Location

11 okt. 2019 20:30
Frimis Salonger, Frimurareholmen, 703 61 Örebro, Sverige

About The Event

RAUBTIER ÄR TILLBAKA – FIRAR 10 ÅRS-JUBILEUM MED SVERIGETURNÉ!

Raubtier slog igenom med dunder och brak på den svenska hårdrocksscenen för 10 år sedan med albumet ”Det finns bara krig”, och låten”Kamphund” som blev en nationell radiohit.

Med ett unikt sound av taktfast industriell metal, och texter sprungna ur den norrländska karga myllan har de gått från klarhet till klarhet med utsålda turneer och guldskivor som följd. Nu är det dags för Raubtier att släppa sitt sjätte album, och i samband med det att för första gången sedan 2016 ge sig ut på turné igen!

Eller som Hulkoff säger – ”Det är med stor glädje som jag härmed delger er de spikade turnédatumen för Rovdjurets kommande härnadståg. Det är en särdeles minnesvärd turné, inte bara för att den manifesterar vårt tioårs-jubileum för Raubtiers debutalbum. Denna gången till ära, sjunger alla involverade orkestrar helt och hållet på Svenska. De band som följer med oss ut i höst är folkmetal-krigarna från Västerbotten i ”Utmarken”, och de apokalypsrockande mörkermännen ”Alfahanne” som härstammar från Eskilstuna”

Registrering är stängd

Share This Event